Termékkategóriák
Akciós újság
2024. április
Áruházunk nyitva tartása
6725 Szeged, Kálvária sgt. 87.

Hétfő: 7:00-17:00
Kedd: 7:00-17:00
Szerda: 7:00-17:00
Csütörtök: 7:00-18:00
Péntek: 7:00-17:00
Szombat: 8:00-17:00
Vasárnap: Zárva

Cégünk Szegeden, a Kálvária sgt. 87. szám alatt található. Működésünket 2012-ben kezdtük meg, akkor csak nagykereskedelmi tevékenységet végeztünk, azonban a piac igényéhez igazodva 2015. októbertől C+C áruházunkban megkezdtük kiskereskedelmi tevékenységünket is. Vállalkozásunk profilja elsősorban vegyi áru, illatszer, papíráru és háztartási műanyag termékek forgalmazása. Folyamatosan bővülő termék kínálatunk mellett, cégünk bevezette saját márkás „TUTI” logóval ellátott termékeinek forgalmazását.

Vevő körünk dinamikus növekedése és a pozitív visszajelzések hatására, tevékenységi körünkbe beillesztettük az élelmiszer-nagykereskedelmet is.
Termék palettánk folyamatosan bővül a tartós élelmiszerekkel, kávéval, édességgel, italokkal, konzerv félékkel figyelembe véve vásárlóink igényeit.

Telephelyünkön  lehetőség van a személyes vásárlásra a viszonteladóknak és az adószámmal rendelkező cégeknek, vállalkozásoknak és mostanra már magánszemélyeknek is.

Áruházunkban 1000 m2-en megtalálható az összes jól ismert márka, termékcsalád, az olcsóbbtól a drága kategóriáig. Cégek részére választékot tartunk a közületi papíráru, a professzionális kiszerelésű termékek illetve a hozzá tartozó adagoló készülékekből is.

Ugyanebben a C+C áruházban kaptak helyet az élelmiszer jellegű termékeink is.

Belföldi értékesítést elősegítik területi képviselőink, vevőszolgálati munkatársaink. Leadott megrendeléseket gépjármű parkunkkal kiszállítjuk, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád megyében 48 órán belül. Előre egyeztetett időpontban az ország bármely pontjára tudunk szállítani.


Minőségpolitikánk [pdf]

Bejelentkezés