Termékkategóriák
Akciós újság
2024. július
Áruházunk nyitva tartása
6725 Szeged, Kálvária sgt. 87.

Hétfő: 7:00-17:00
Kedd: 7:00-17:00
Szerda: 7:00-17:00
Csütörtök: 7:00-18:00
Péntek: 7:00-17:00
Szombat: 8:00-17:00
Vasárnap: Zárva

C + C áruházunk Szegeden a Kálvária sgt. 87. szám alatt található. Az áruház élelmiszer-, háztartási vegyi áru, illatszer, papíráru, és háztartási műanyag termékek széles palettáját vonultatja fel.

A nyitva tartási idő  hétköznapokon 7.00 -17.00h;  csütörtökön 7.00 – 18.00h; szombaton 8.00-17.00h-ig várjuk a kedves vásárlóinkat. Vasárnap zárva tartunk.

Viszonteladó partnereink, az érvényes adószámmal rendelkező cégek, vállalkozások, illetve magánszemélyek a választékunkban megtalálható termékeinket személyesen is megvásárolhatják, melyben segítséget nyújtanak szakképzett kollégáink.

Mennyiségi megkötés általában nincsen, akár 1-2 db/termék is vásárolható, de néhány termék - elsősorban édességek - esetében csak kartonos vásárlásra van lehetőség. Áruházunkban a készpénzes fizetés mellett bankkártyás fizetésre lehetőség van.
A C+C árak - ahogy a rövidítés is jelzi - Cash & Carry vásárlásra vonatkoznak, azaz szegedi  áruházunkban a vevő az általa összeválogatott termékeket "készpénzben vagy bankkártyával fizeti és viszi". A vásárlási érték alkalmanként minimum 10.000 Ft.

Az áruházi polcokon – a termék megnevezés alatt – három ár található:

az ”1-es árkategória” a viszonteladó partnereink részére lett kialakítva; ezen az áron kizárólag abban az esetben tudnak vásárolni, amennyiben az általuk képviselt cég – Cégbírósághoz bejegyzett – tevékenységi körében megjelenik az áruházunkban található termékek továbbértékesítése.

A ”2-es árkategória” a fenti viszonteladói körön kívül minden olyan egyéni-, vagy társas vállalkozásra vonatkozik, akik regisztráltak rendszerünkben.

A ''KISKER árkategória'' pedig a magánszemélyek vásárlásakor érvényes ár.

Viszonteladóknak, adószámmal rendelkező cégeknek, vállalkozásoknak az áruházban történő vásárlás megkezdése előtt az alábbiakban felsorolt vásárlási feltételeknek kell eleget tenniük:

1. A vásárlásra jogosultság feltétele a pénztárnál történő regisztráció sikeressége.

2. A regisztráció feltétele annak bizonyítása, hogy a regisztrálandó cég  érvényes adószámmal rendelkező cég, egyéni vállalkozó.  Ehhez szükséges dokumentumok: működési engedély és vállalkozói igazolvány vagy társasági szerződés, bélyegző.

3. A vásárlásra jogosult köteles az adataiban történt változásokat - legkésőbb legközelebbi vásárlása előtt közvetlenül, személyesen  - bejelenteni. Utólag számlát nem áll módunkban javítani.

4. A vásárlási jogosultság az alábbi esetekben automatikusan megszűnik:
- amikor a vásárlásra jogosult vállalkozását megszünteteti, vagy nem kap engedélyt tevékenységének továbbfolytatására. (ld. érvénytelen adószám)
- amennyiben a vásárlásra jogosult nevére az utolsó 12 hónapon keresztül nem történt vásárlás.


Az áruházban történő vásárlás során kérjük vásárlóinkat, hogy az alábbi pontokat legyenek szívesek tudomásul venni és betartani:

1. Kiskorúak csak nagykorú felügyelete mellett és annak saját felelősségére tartózkodhatnak áruházunkban, az elektromos targoncák és árumozgató berendezések fokozott figyelembevételével.

2. Az áruház területére történő behajtás, belépés - beleértve a parkolót is -, bármely eszközzel történő közlekedés és a szállítóeszközök használata a vásárlásra jogosult és kísérői saját felelősségére történik.

3. A vásárlási jogosultságot a Exactor Team Kft. „TUTI Nagyker” indoklás nélkül megszüntetheti.

4. Az áruházban kínált áruk árcímkéin a bruttó eladási ár van feltüntetve.
A sárga árjelzővel megkülönböztetett termékek az aktuális akcióinkat jelölik. 
Az akciós árak a mindenkori készlet erejéig érvényesek.

5. Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy áruházunkban és az áruházon kívül térfigyelő kamerarendszer működik.

6. A dohányzás az áruház egész területén tilos, kivéve az erre a célra kijelölt helyen.

7. A vásárlásra jogosultak a regisztrációval egy időben jelen feltételeket - annak elolvasását és értelmezését követően - önmagukra nézve kötelezőnek ismerik el.

Bejelentkezés