Termékkategóriák
Akciós újság
2024. október
Áruházunk nyitva tartása
6725 Szeged, Kálvária sgt. 87.

Hétfő: 7:00-17:00
Kedd: 7:00-17:00
Szerda: 7:00-17:00
Csütörtök: 7:00-18:00
Péntek: 7:00-17:00
Szombat: 8:00-17:00
Vasárnap: Zárva

Üdvözöljük a PELSO mosógél világában, ahol az innováció és a hatékonyság találkozik! 

Termékünk nem csak tisztaságot és frissességet kínál, hanem egy teljesen új élményt a mosásban.
COOL CLEAN technológiánk az egyik legnagyobb erősségünk, melynek köszönhetően a termék alacsony hőfokon is rendkívül hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. Mostantól nem kell aggódnia azért, hogy a mosás magas hőfokú beállítása ártson ruháinak vagy a környezetének, hiszen a PELSO garantálja a tisztaságot még 30 fokos mosási hőfokon is!


A PELSO különleges, markáns illatanyagokkal van ellátva, amik egyenesen Hollandiából érkeznek. A parfümök szakértelmének köszönhetően a mosás után ruhái nem csak tiszták, de frissek és kellemesen illatozók is lesznek. Az illatok kiváló minőségűek és hosszan tartóak, így ruhái minden mosás után újra és újra megörvendeztetik érzékeit!


Ez a mosógél kemény vizes környezetben való használatra tervezett, így akár a rosszabb minőségű hálózati vizes közegben is kiválóan teljesít. Mostantól nem kell aggódnia a vízminőség miatt, hiszen a PELSO mosógél megállja a helyét, hogy ruhái mindig makulátlanok legyenek!


Fedezze fel a Lexy öblítők varázsát!


A Lexy öblítők új szintre emelik a mosás élményét, hiszen minden ruhadarabot puhává varázsolnak,és hosszan tartó friss illattal ajándékoznak meg. Ismerkedj meg termékünkkel,amely egyszerre kínál kényeztető puhaságot és lenyűgöző illatokat. Gazdag illatválaszték: hét különböző illatban elérhető, így biztosan megtalálod a hozzád legjobban illőt. Legyen az virágos, gyümölcsös, friss vagy édes. Hosszan tartó frissesség: A Lexy textilöblítők nem csak azonnali frissességet biztosítanak, de hosszan megőrzik ruháid kellemes illatát, akár több napon keresztül. Megfizethető áron kínálnak prémium minőséget, így minden mosás után elégedett leszel az eredménnyel anélkül, hogy túlköltekeznél.



Bejelentkezés